Острозьке одкровення

В острозькій міліції на повному серйозі вважають, що боротися з наркоманією, незаконним обігом наркотиків та зі знищенням і руйнуванням культурних пам’яток мають…працівники музею.

Це – Татарська вежа в Острозі. 16-те, а кажуть, що і 15-те століття.

Це – купа використаних наркоманських штрикалок (і не тільки) всередині Татарської вежі 16-го (а кажуть, що і 15-то століття).

Це – звернення до міліції м.Острог щодо припинення паскудства і вжиття заходів:

Відділ УМВС України у м.Острог 

35800  м. Острог, пр-т Незалежності, 89

 На підставі ст.40 Конституції України, Закону України “Про звернення громадян”,

Закону України “Про міліцію”

06.05.12.

№7/12-61

 Шановні пані та панове,

 05.05.12, під час огляду історичних пам’яток Острога, всередині Татарської надбрамної вежі було виявлено велику кількість використаних одноразових шприців для ін’єкцій, що може свідчити, по-перше, про наявність складу злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотичних речовин, а по-друге, свідчить про наявність складу злочину, передбаченого ст.298 Кримінального кодексу України.

 Враховуючи викладене, прошу вжити належних заходів для припинення правопорушень і письмово повідомити мене відповідно до закону про наслідки розгляду цього звернення та реагування на нього.

Олександр Северин

А це – відповідь доблестних і пильних острозьких міліціянтів:

Власне, завіса. Пісня “Яблучко” переможно шириться (с)

1 Comment

  1. Рівненська область по корупційним справам та службовій бездіяльності ні чим не відрізняється від іньших, але дуже рідко попадає на шпальти газет чи іньших ЗМІ. Мене ця відписка зовсім не здивувала. Стандартна у своїй байдужості та бездіяльності. Маю в своїй колекції цілий пухлий стус ціх *шедеврів* від державних посадовців з ще більщ цинічними а іноді і прямо абсурдними відповідями…І ні яких дій- Ноль.

Los comentarios están cerrados.