Громадянський мітинг: “Наш дім – Український!” 30.07.12

Друзі, 30 липня Ви потрібні оффлайн!

Ми, Всеукраїнський громадський рух “Український Дім”, що складається з колишніх голодувальників і громадських активістів, закликаємо Вас до загальнонаціональної громадянської мобілізації на захист української мови.

Нагадуємо Вам, що партійні лідери Партії районів вирішили проштовхнути законопроект Колісніченка-Ківалова відразу після свого з’їзду, в понеділок.

Тому в понеділок, 30 липня, ми зберемося об 11:00 біля Українського Дому, щоб об’єднатися разом на захист мови і України.

Ми створимо на Європейські площі простір громадянської безпеки і гідності. Ми, всі разом, без партій і прапорів вирішуватимемо як поширити цей простір на територію усієї України.

У програмі:
11:00-13:00 – офіційна частина
13:00-22:00 – просвітницько-мистецько-концертна частина

Протягом 30.07 нас відвідає велика кількість зірок, журналістів, політологів, інтелектуалів.

Час знову єднатися! Захистимо наше спільне Майбутнє!

З повагою, Ваш Всеукраїнський громадський рух “Український дім”

Стаття 5.Конституції України

“Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Право визначати та змінювати Конституційний лад в Україні належить !!! винятково !!! народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.”

Джерело

1 Comment

  1. Українці! Досить морити себе голодом! Чи вам не досить Голодоморів 20 віку? Вони саме цього й бажають, щоб Українці повиздихали і звільнили їм Нашу Землю. Треба їх самих посадити на голодну пайку. Дії наші мають бути активними…

Los comentarios están cerrados.