Націоналіст закликав протестуючих проти закону про мови «убити в собі хохла»

Закон Колесніченко-Ківалова про мови – це всього лише передвиборчий хід. Про це в ході круглого столу про злочини на грунті ненависті за участю керівника Гельсінської правозахисної групи (Харків) Євгена Захарова заявив керівник ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов, передає кореспондент Полеміки.

«Мовний законопроект міг бути прийнятий лише за умови наявності домовленостей між владою і опозицією. Очевидно, що цей законопроект повинен був бути прийнятий до четверга, Єфремов цього не приховував, він говорив про це прямо. О 17.00 Тягнибок оголосив загальну мобілізацію -» ура-ура «, прийшло 100 чоловік. О 19.00» Беркут «відступив. Якщо відступив, значить, домовленість була. У будь-якому випадку – і якщо домовленість була, і якщо опозиція прогавила момент голосування – навіщо нам така опозиція? Потрібно формувати нову політичну силу», – сказав він.

Націоналіст додав також, що акції протесту проти цього відверто популістського закону – це комплекс неповноцінності: «Професійним українцям скажу – українська мова пережила 476 заборон, і до цих пір не загинула, і ніколи не загине. ЇЇ не треба захищати, її треба популяризувати . Що це за комплекс меншовартості ? Убийте в собі хохла! « – Закликав він.

Прес-служба ГІ» Права Справа»