Вінниччина: Потенційні кандидати дарують музичні центри та салюти

На Вінниччині потенційні кандидати у депутати подарували виборцям радіоприймачі, 10 музичних центрів і влаштували феєрверк.

28 червня з нагоди Дня Конституції та Дня Молоді в залі Калинівського районного будинку культури відбувся заключний гала-концерт районного дитячо-юнацького пісенного фестивалю «Зорепад».

Разом із керівництвом району в нагородженні переможців та дипломантів взяв участь помічник народного депутата України Василя Чернія («Блок Литвина») Володимир Кирилов, який дарував радіоприймачі, та керівник агропромислового науково-виробничого підприємства «Візит» Петро Юрчишин (подарував 10 музичних центрів).

Екс-заступника голови Вінницької облдержадміністрації Василя Чернія називають потенційним кандидатом у депутати по округу №13, центром якого є Калинівка. Також потенційними кандидатами тут називають народного депутата Юрія Гайдаєва з фракції КПУ (влаштовує в окрузі безкоштовні медогляди для селян та дарує медичне обладнання амбулаторіям), лідера Європейської партії Миколу Катеринчука (в Калинівському та сусідніх районах працюють його безкоштовні юридичні приймальні) та екс-голову Вінницької облдержадміністрації Олександра Домбровського.

Напередодні, 24 червня, у Томашполі відбулося святкування Дня молоді за підтримки першого заступника голови Вінницької обласної державної адміністрації Івана Мовчана («Партія регіонів», потенційний кандидат у депутати по округу №15). Він, зокрема, «подарував» жителям району небачених масштабів феєрверк.

За коментарями звертайтесь:
Наталія Величко
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА
у Вінницькійобласті
063 628 67 85
Галина Сегеда
прес-секретар
097 705 23 66