Возрадуйся, Фєодосія! Сєстра Льовочкіна,– на 25% нє ґоложопенка! Коштом Державного бюджету…

Кримським осередком громадянського руху “Спільна Справа” в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено факти використання адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата в Феодосії.

Так нещодавно на розвиток Феодосії з державного бюджету була виділена субвенція у розмірі 24 млн. грн. Ці кошти витрачаються на реалізацію проектів “Соціального центру Юлії Льовочкіної”, який фактично є частиною передвиборчої кампанії “регіоналки”. Як повідомлялось раніше, аналогічні субвенції виділялись на виборчі округи інших провладних кандидатів, зокрема голови Верховної Ради Володимира Литвина.
В проведенні передвиборчої кампанії народному депутату Льовочкіній також активно допомагає феодосійський міський голова Олександр Бартенев, який залучає до організації зустрічей Льовочкіної з виборцями місцевих службовців, працівників бюджетної сфери.
Юлія Льовочкіна, яка є рідною сестрою голови Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна, планує балотуватись по виборчому округу №6, до якого, окрім міста Феодосії, також входять Кіровський та частина Ленінського району Криму.
На фото: мер Феодосії Олександр Бартнев презентує Соціальний центр Юлії Льовочкіної
http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/acba/a70238
* * *
Майдан-ІНФОРМ: Про “ґоложопєнков” дивіться тут: Дашь сто миллионов – и депутат. А не какие то там “голожопенки”