В Комінтернівському надто багато прихильників опозиції! Встановлено судом

Саме це засвідчив вчора наш  самий справедливий, незалежний та непідкупний суд у світі.
В даному випадку  – в особі судді Одеського окружного адмінсуду, яка встановила, що зустріч кандидата у народні депутати від об’єднаної опозиції Лесі Оробець на центральній площі, де зазвичай збирається ринок,  нестиме небезпеку  для життя людей і перешкоджатиме руху транспорту.

Що з цього рішення випливає?

По-перше, мешканці Одеської області є винятково тупими і невдячними. Їм вже і “гаваріть на радном язьіке” дозволили, і  сільради під офіс Партії регіонів оформили, і бізнес трощили…
А вони все одне політику партії не розуміють і збираються підло і підступно зустрічатися із представником опозиції!

По-друге, попри всі зусилля покращувачів, в Комінтернівському прихильників опозиції має бути більше, ніж людей на ринку у базарний день в райцентрі! Бо ж звичайний базар перешкод транспорту не створює,  і життям людей не загрожує. Тож, можемо лише здогадуватися, який  натовп  намалювало багате уявлення судді.

А оскільки суд встановив – то так воно і є насправді, правильно?
Тож, якщо раптом після підрахунку голосів у Комінтернівському не знайдеться хоча б 3000 бюлетенів за Об’єднану опозицію, – це має бути однозначним свідченням наявності фальсифікацій на виборчих дільницях, бо ж судом встановлено, що у Комінтернівському   виборців Об’єднаної опозиції більше, ніж звична кількість людей на ринку. А цифра 300, яку навела відповідачка? – так вона хотіла  ввести справедливий суд в оману  і свідомо занизила кількість своїх прихильників, правильно?

Джерело – народний депутат України Леся Оробець

Acerca de Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.