Націоналіст вимагає від КПУ та Маркова доглядати за могилами загиблих

Комуністи у Львові не слідкують за пам’ятниками загиблим, біля яких проводять ідеологічні свої свята.

Про це повідомляє націоналіст Дмитро Снегирьов, який йде до ВРУ по 118 округу (Личаківський район м. Львова), передає прес-служба ГО “Права Справа”.

«На моєму окрузі знаходиться два меморіальні комплекси – Пагорб Слави та Личаківське кладовище. Мені цікаво було подивитися, як комуністи та націоналісти доглядають за могилам своїх полеглих героїв. Те, що я побачив, змусило мене зробити висновок, що жодної різниці між представниками антагоністичних політичних сил немає. Пагорб Слави зустрів мене на вході до меморіалу помпезними вінками від місцевих комуністів та консульства РФ. Територія доглядається, але стан самих поховань залишає бажати кращого. Я нарахував шість пошкоджених могильних плит, які потребують негайної заміни», – написав він.

На думку націоналіста, комуністи, використовуючи могили полеглих воїнів у своїх політичних іграх, як це було під час подій 9 травня, забули про самих полеглих героїв.

«Гроші на проведення ритуального танку з червоним прапором знайшлися, а от замінити пошкоджені плити не здогадалися. Піду до місцевих комуністів та консульства РФ з відповідною вимогою щодо приведення військового поховання у належний стан. Звернуся і до лідера партії «Родина» п.Маркова, який організовував виставу з червоним прапором у Львові, щоби знайшов гроші на реконстукцію меморіалу», – заявив він.

Спростовуючи можливі закиди про «війну з мертвими», він нагадав, що в Луганську очолювана ним ГО «Права Справа» відновила меморіал полеглим за визволення Ворошиловграда воїнам ЧА і поруч, на знак примирення, поставили Хрест «Українцям обом берегів Дніпра, полеглим у роки Другої світової війни.

«До того ж ми реконструювали могилу та сквер на місці загибелі членів оунівського підпілля «Молода гвардія» в м. Ровеньки Луганської області», – заявив Снегирьов.