Месники за розкол країни пройшлися по київських мажоритарниках-регіоналах

 

26 та 27 вересня одразу в декількох київських округах було поширено листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів та її висуванців. Таким чином активісти відповіли на свавільні дії кандидатів у депутати від партії влади у 213-му і, особливо, 222-му виборчому окрузіі, де балотуються відповідно голова Київського виборчого штабу Партії регіонів Валерій Борисов і кум Дмитра Табачника, голова парламентського комітету з питань науки і освіти  Максим Луцький.

Нагадаємо, що на Солом’янці, де балотується М. Луцький, на активістів двічі було скоєно напад, їх неправомірно переслідувала та затримувала міліція. А на Троєщині, де висувається В. Борисов, затримувати декількох активістів надсилали наряд працівників “Беркуту”.

Таким чином Луцькому і Борисову можуть “подякувати” такі кандидати у народні депутати України, до яких досі в активістів кампанії “не доходили руки”:

В  Подільському районі закликали не голосувати за за Ольгу Арканову-Чорну –  кандидата від Партії регіонів в окрузі № 220

В Печерському районі закликали не голосувати за Олексія Куща –  кандидата від Партії регіонів в окрузі № 221

В Шевченківському районі закликали не голосувати за Ігоря Куташева – кандидата від Партії регіонів в окрузі № 223

В окрузі № 214 – частині Дніпровського району – закликали не голосувати за кандидата від Партії регіонів Анатолія Хмеля

В окрузі № 216 – частині Дарницького і частині Дніпровського районів – закликали не голосувати за Данила Свищука – кандидата від Партії регіонів.

 

Дуже багато фото і джерело інформації – на сайті “Вставай і дій”

 

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com