Міліція каже, що хлопець та дівчина, які проти ПР, погрожували шести здоровим чоловікам, які за ПР

Відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Києві стверджує, що 9 вересня близько 16-ї години з інтервалом у 16 хвилин по спецлінії 102 з однієї адреси надійшло два повідомлення про пригоди за участю політичних агітаторів. Інцидент стався на проспекті Космонавта Комарова у Солом’янському районі Києва.

В одному повідомленні йшлося про те, що чоловік та жінка з порушенням чинного законодавства поширюють агітаційні листівки. У другому – що “шестеро невідомих забрали фотоапарат у чоловіка та жінки та знаходяться поруч й заважають проходу”.

На місце виклику негайно прибув автопатруль Солом’янського райуправління міліції.

Під час з’ясування обставин цієї пригоди встановлено, що інцидент між сторонами виник на ґрунті розбіжностей у політичних поглядах, зазначили в МВС.

“На відміну від своїх “кривдників”, політичні агітатори категорично відмовилися їхати до райуправління міліції, аби у деталях з’ясувати всі обставини пригоди та написати заяву про вчинений відносно них злочин. Жінка обмежилася наданням пояснення на місці”, – уточнили в прес-службі.

“Двоє інших учасників інциденту проїхали до райуправління та пояснили, що зробили зауваження чоловіку та жінці, які, на їхню думку, розклеюють та роздають листівки з порушенням чинного законодавства”, – зазначається в повідомленні.

“У відповідь активісти почали кричати та погрожувати. Після чого чоловіки викликали міліцію. Звинувачення активістів у заволодінні їх фотоапаратом вони відкинули, як неправдиві”, – заявляють в міліції.

Подію зареєстровано згідно чинного законодавства у Солом’янському райуправлінні міліції. Триває дослідча перевірка. За її результатами буде прийнято процесуальне рішення”, – йдеться в повідомленні МВС.

Джерело: Українська правда

Отже, міліція стверджує, що хлопець та дівчина погрожували шести чоловікам, троє з яких вступили з ними у безпосередній контакт, а троє перебували на підстраховці. Ну і відео, звичайно ж, бреше, що фотоапарат в активістів кампанії “Помста за розкол країни” ніхто відібрати не намагався.

1 Comment

  1. НАХАБНІ,ВПЕВНЕНІ В СВОЇЙ БЕЗКАРНОСТІ БАНДЮКИ-ГІДНІ НАЩАДКИ-ПОСЛІДОВНИКИ “владників та провладників”,-ті щоправда залякували і гопстопили без політичних мотивів!!!

Los comentarios están cerrados.