Спостерігачів від [т.зв.] “СНД” стане вдесятеро більше

Міжнародна організація зі спостереження за виборами CIS-EMO наступного тижня збільшить чисельність своїх спостерігачів у 10 разів.

Про це в п’ятницю заявив директор CIS-EMO Олексій Кочетков на зустрічі з секретарем ЦК КПУ Володимиром Опальком, повідомляє інформаційний департамент організації.

“Демократичність та відкритість нинішніх виборів до Верховної Ради вкрай важливі для розуміння того шляху, по якому в найближчій перспективі буде рухатися Україна”, – заявив Кочетков.

За його словами, “вкрай дивно чути, як деякі колеги-спостерігачі, ледве приїхавши в країну і толком не ознайомившись з її соціально-політичними реаліями, вже ставлять під сумніви підсумки виборів, які пройдуть 28 жовтня”.

Для більш ретельного і всебічного контролю електорального процесу на Україні місія CIS-EMO збільшує чисельність своїх спостерігачів.

УП

***********

Від “Майдан-Моніторингу”: на наш погляд, те у скільки разів збільшиться кількість “есендешних” спостерігачів, те, з ким була ця зустріч і те, з чим радить той Кочетков знайомитися (з “соціально-політичними реаліями”, а не з виборчим законодавством та реаліями виборчого процесу), яскраво свідчить, чим те “СНГ” буде в Україні займатися.