У Львові проводиться мобілізація активістів для кампанії «Помста за розкол країни»

Впродовж п’яти днів вулицями міста розклеюються афіші, роздаються листівки, у яких львів’ян закликають до активних дій задля усунення нинішньої влади від керівництва державою.

Особливу увагу звернено на Форум видавців — один з найвизначніших культурних заходів в Україні, на який з’їжджаються гості з усієї країни. Більшість з них отримали листівки кампанії. Загалом їх роздано понад 20 тис. і у Громадянському русі “Відсіч”, який провадить кампанію “Помста за розкол країни” у Львові, кажуть, що планують поінформувати про кампанію всю Галичину.

“Зараз це буде нескладно, адже за листівками, які роздаємо, нам дзвонять люди і пропонують свою допомогу. Звичайно, що це не сотні людей, але після кожного нашого заходу з’являються нові активісти. І це не тільки львів’яни; вже цього тижня, переконана, наші листівки побувають в кількох райцентрах області. Думаю, людям подобається, що ми пропонуємо конкретну дію, яка може принести цілком реальний результат — зменшення голосів за Партію регіонів чи її “компаньйонів” — коментує активістка Громадянського руху “Відсіч” Наталка Мельникова.

http://vstavay.info