“Масажист Азарова” пролетів повз нову Раду

Переможцем парламентських виборів у мажоритарному окрузі №97 за попередніми даними став кандидат від партії УДАР Павло Різаненко тоді як фаворит перегонів – Сергій Федоренко, якого називають “масажистом Азарова” посів лише третє місце. Про це свідчать попередні результати голосування оприлюднені Центрвиборчкомом, передає кореспондент УНН.

За даними комісії, Різаненко заручився підтримкою 31,04% голосів виборців майже в два рази випередивши найбличого конкурента. У свою чергу кандидат від влади Сергій Федоренко посів лише третє місце з результатом 14,02%.

Зберіг депутатський мандат Микола Катеринчук. Він за результатами опрацювання 100% протоколів дільничних виборчих комісій набирає 64,34% голосів виборців.

Депутатські значки вже можуть обирати і представники родини Калетників. За результатами опрацювання 100% Григорій Калетник у 18 виборчому окрузі (Вінничина) набирає 46,15% голосів виборців. У 16-му окрузі (Вінничина) переконливо перемогла Оксана Калетнік.

Також серед іншого народними депутатами стали Володимир Яворівський від “Батьківщини”, що переміг у столичному 213 виборчому окрузі (Деснянський район, м.Київ), а також інший опозиціонер Олександр Чорноволенко, який за попердніми даними переміг у 220 виборчому окрузі (м. Київ Подільський район).

Джерело:  УНН