Презентація аудіокниги Юрія Андруховича “Інститут інтимних міст”

Музичний зріз «Лексикону інтимних міст» Юрія Андруховича

4-го жовтня в рамках «Книжкового Арсеналу» відбудеться презентація аудіокниги Юрія Андруховича «Лексикон інтимних міст». Всіх охочих познайомитися з музичним світом автора запрошують до зали №3 «Книжкового Арсеналу» (вул. Лаврська 10-12) на 17.00.

Тепер у всіх шанувальників Патріарха Бу-Ба-Бу є можливість прослухати історії його 111 інтимних міст у виконанні самого автора, а це 22 запаморочливі години усамітнення з загадковим, хрипким та сексуальним голосом живого класика.

Але є іще один приємний сюрприз для шанувальників Андруховича: ця аудіокнига має чималий музичний супровід. Автор вирішив «проілюструвати» текст тими мелодіями, які найбільш яскраво описують сутність того чи іншого міста, підкреслюючи його атмосферу, ритм, аромат.
Отже саме про свій музичний світ, про процес запису аудіокниги, народження ідеї видання аудіоверсії відомого роману, Юрій Андрухович пропонує поговорити під час презентації.

Продюсер проекту, Сергій Куцан, говорить, що «111 міст – лише фон, вибраний маршрут заголовками щоденників за кілька десятків років. Насправді ж, Вас чекає подорож не містами, а цілим світом, Світом Андруховича. Автор переміщатиме Вас у часі та просторі, привідкриє завісу таємниць творчості і навіть пустить в інтимні закутки особистого життя».

Аудіокнига була видана у Мистецькій агенції «Наш Формат», партнером проекту є Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ.

Більше інформації за телефоном 067-67-97-976 – Таміла Ташева

Подія у Фейсбуці – ТУТ