ЦВК не розглядала жодної скарги про порушення на виборах

Жодна зі скарг стосовно порушень під час голосування на парламентських виборах не була предметом розгляду комісії. Заяви ж про суттєві порушення є елементами політичної боротьби. Про це журналістам у Центрвиборчкомі повідомив член комісії Михайло Охендовський, передає УНН.

За словами члена комісії, для цього не було достатніх підстав.

Михайло Охендовський також наголосив, що порушення під час голосування суттєво не вплинули на остаточні результати голосування.

“На цей час у нас немає підстав говорити про те, що відбулися якісь суттєві порушення, які могли б вплинути на остаточні результати голосування”, – підкреслив він,

Коментуючи заяви опозиції стосовно порушень на виборчих дільницях, Михайло Охендовський назвав їх елементами політичної боротьби

“ЦВК аналізує лише ті повідомлення, які надходить до неї. Традиційні ж повідомлення політичних сил про порушення, на мій погляд, є елементами політичної боротьби”,-підкреслив він.

Раніше секретар ЦВК Тетяна Лукаш повідомляла, що до ЦВК надійшло шість скарг на порушення під час голосування. При цьому вона зазначала, що у скаргах не було нічого суттєвого.

Джерело:  УНН