У логові регіоналів завалилася шляхова розв’язка, збудована до Євро 2012!

При в”їзді у місто Донецьк, перед Євро 2012 була побудована шляхова розв”язка. Пан Колесніков, який керував усіма будівельними роботами до Євро, з помпою відкрив її.

А через два місяці стало видно, що споруда тріщить по швам. Все було зроблено зі страшними порушеннями СНіПів, Держстандартів і всіх інших нормативних документів, які тільки є.
У прірву зсунулася ціла смуга дорожного руху. Зараз, як ми бачимо на фото, як її (цілу смугу) намагаються відновити. Проводяться аварійні роботи. Постає питання: А за це хтось понесе відповідальність??? Чи, як завжди, у всьому звинуватят ПАПЄРЄДНІКОВ ?

 

4 Comments

  1. абсолютно прогнозируеая ситуация, к сожалению не единственная, как проспект Бажана в Киеве, и не только, непрофессионализм, демагогия, ложь,ложь и ложь, страстное желание урвать кусок себе любимому пока есть возможность, а потом хоть трава не расти – повседневная политика этих деятелей у власти, или мы их скинем, или пропадем,

  2. аФФтар! Мне пофиг за кого ты, но у меня пожелание тебе – не пиши статьи пьяным, не путай кнопки на клавиатуре или хотя бы перечитывай статью перед тем как опубликовать её.

    • уважно дивись і слухай передвиборчу рекламу ПР, там уся “правда” про щасливе життя

Los comentarios están cerrados.