В окрузі Борисова нападники порізали ножами антиагітаційний намет “Відсічі”

В Деснянському районі столиці, в окрузі № 213, де балотується в народні депутати начальник київського штабу Партії регіонів Валерій Борисов, стався напад на антиагітаційний намет кампанії “Помста за розкол країни”.

Активісти кампанії традиційно поширювали з цього намету листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів та Валерія Борисова, коли одна з дівчат помітила, що біля намету довгий час стоїть група підозрілого вигляду молодих людей. А ще вчора активісти зауважили трьох молодиків, які протягом тривалого часу спостерігали за наметом.

Згодом один з п’яти молодиків підійшов до активістки та почав розпитувати про зміст поширюваних листівок та діяльності антиагітаційного намету. Отримавши детальну відповідь про те, що метою кампанії “Помста за розкол країни” є зниження рейтингу Партії регіонів та її кандидатів і відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну, молодик зізнався, що “отримав наказ прибрати намет”.

Невідомий запропонував дівчині 200 гривень за те, що вона зніме цей намет. Отримавши однозначно негативну відповідь, чоловік махнув рукою, і четверо людей, які стояли в цей час поблизу, дістали ножі та почали з двох боків різати намет. Але як тільки дівчина дістала фотоапарат, аби сфотографувати нападників, вони миттєво побігли геть.

Нагадаємо, що це вже другий напад на антиагітаційний намет в окрузі Валерія Борисова. Під час першого невідомі поламали намет.

Джерело: сайт “Вставай і дій!”