Вчора ввечері “невідомі” двічі нападали на активісток кампанії “Помста за розкол країни”

На активісток кампанії “Помста за розкол країни”, які поширювали листівки із закликами не голосувати за Партію регіонів та її кандидатів Максима Луцького і Валерія Борисова, вчора двічі нападали “невідомі особи”.

За групою активістів на Солом’янці, які розклеювали листівки проти Партії регіонів та Максима Луцького, відверто слідкували невідомі особи, а потім, коли настало темно, і всі розійшлись, а одна дівчина вирішила доклеїти по дорозі додому листівки, які в неї залищалися, до неї підбігла особа з ознаками чоловічої статі, почала бити кулаком по стовпу біля голови дівчини, погрожувати й зривати листівки.

На Троєщині на активістку, яка розклеювала листівки проти Партії регіонів і Валерія Борисова, накинувся ззаду “невідомий” чоловік, штовхнув  на стовп і забрав всі листівки. А кілька днів тому, коли ця сама активістка пізно ввечері верталась додому і вирішила доклеїти листівки, які в неї залишалися, на неї напав інший “невідомий” і почав тягати за волосся, брудно лаючись. На щастя, за дівчину заступилися перехожі, і “невідомий” ретирувався.