Завтра, 13 листопада об 11.00 Україну буде закрито на КАРАНТИН!

Завтра, 13 листопада об 11.00 Україну буде закрито на КАРАНТИН! 34 країни вже отримали заклик: в найближчому майбутньому подорожі до України будуть дуже ризикованими для їхніх співгромадян. 50 пацієнтів та активістів у захисних масках підуть до Адміністрації Президента, щоб бити на сполох про відсутність грошей на їх лікування у проекті державного Бюджету 2013 і ризик закриття кордонів.

Чекаємо на Вас об 11.00 біля меморіального пам’ятника «Червона стрічка», що знаходиться біля Києво-Печерської Лаври, за адресою вул. Лаврська, 11. Це останній шанс для пацієнтів привернути увагу й отримати життєво-необхідні ліки від туберкульозу, СНІДу та гепатиту за державний кошт.


До Вас звернуться:
– Дмитро Шерембей, ВІЛ-позитивний, голова пацієнтської організації ЮКАБ
– Олег Мартинюк, хворий на гепатит С, голова громадської організації «Іскра надії» 
– Любов Кушнір, мати хлопця, хворого на туберкульоз


Акція «Україна на КАРАНТИНІ!» – це заклик до світової спільноти та Президента України зупинити епідемії туберкульозу, СНІДу та гепатиту, якими сьогодні інфіковано кожного 10 українця. У проекті Бюджету 2013 року закладено 0 гривень, 0 копійок на лікування гепатиту, лише близько 40% від потрібної суми на лікування СНІДу та туберкульозу.

Контактні особи:
Устінова Олександра
067 50 15 70
Oleksandra.u@ucab.org.ua

Бойко Інна
050 381 96 00
Inna.b@ucab.org.ua