Дитячій митинг через соціальну мережу (Маріуполь)

Всі блоггери та громадські активісти України вже не раз обговорювали можливість координації своїх дій черех соціальні мережі. В когось це виходить добре, в когось- ніяк. Проте факт залишаеться фактом – соц. мережі все більше входять до нашого (і журналістського и гром.активістського) буденного життя. Поки що, координація акцій протесту через соц. мережі незначна, проте, чим більше часу проходить, та чим більше молодіють українці, тим більше вони вчаться за допомогою мережі не тільки бездумно “лайкати” та “штурхати”, а й прийнанні намагатись щось робити корисного для себе та для громади.

Ось приміром, 25 листопада, в сумнозвісному Маріуполі, котрій реально задихається від ахметовських заводів, ШКОЛЯРІ (ви тільки вдумайтесь в це, та перечитайте) за допомогою соціальної мережі “Вконтактє”, провели флеш-моб “Хотим дишать”:

Учні 6 – 11 класів яких зібралось близько 20 кажуть “Ні” забрудненню довкілля.

Респіратори та марлеві пов”язки для Маріуполя це вже страшна буденність

Спочатку диті гуляли парком, потім почали різко падати, до них підбігли мед. сестри наділи на них марлеві пов”язки. Потім вони всі встали та пару разів проскандували “Дайте нам дишать”-такий був сценарій флеш-мобу)

Чорт забирай, я багато побував на усіляких мітингах та акціях протесту, проте, це мабудь найкращий плакт за змістом та за авторство (я серьезно). Шкода лише, виконання підкачало)

Класні наліпки на сумці

Контора всьо пішет і пішет…

Крута фотка як на мене:

(Подякуємо прекрасному сайту 0629.com.ua за інфу та фото)

Проте, шановний читач, це ще не саме цікаве. Для мене більше дратівливою є інформація яку озвучили школярі з числа організаторів флеш-мобу, а саме: “на зустріч в мережі додалось приблизно 400-500 осіб проте, нам завадили!- Заявили присутні. – Спочатку, ми хотіли влаштувати флеш-моб опівдні, але саме на цей час у всіх школах містапризначили прибирання класу, збори, а частина дітей відвели в кінотеатри, щоб показати фільм про «СНІД»​​. Це не може бути випадковим».
Пілять, ці грьобані вчителя не тільки роблять нам “прекрасні” вибори, а щей роблять рабів з наших дитей. До майбутьної люстрації потрібно окрім чиновників, суддів та правоохоронців потрібно ввести також, вчителів.

А ця двадцятка, що прийшла на флеш-моб справді маленькі герої, які хочеться вирити будуть вільними громадянами у вільній країні.

http://belovol-zol.livejournal.com/125090.html

Acerca de Віталій Овчаренко 449 Articles
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.

4 Comments

  1. Ганьба учителям, які не просвітлюють, а затлумлюють людей ! Пазор!

  2. Усі радянські і пострадянські вчителі були вірними служниками московсько-москидного режиму і всієї московської імперії та її рускава міра. “Ух, как я нінавіжу ету українскую мову!” казала мені колись одна донбаська вчителька, вже покійна, царство їй небесне, Бог їй суддя…

    Путін і його команда може трохи повідпочивати… Кухарчини діти працюють!

  3. А чого ж дітки не валялися на підлозі, коли їх батьки голосували бозна за кого?

Los comentarios están cerrados.