Marinita Trio Jazz Bez 2012 – Мистецтво толерантності

Jazz Bez 2012 у Києві проводиться в рамках кампанії проти ксенофобії в Україні «Мистецтво толерантності» за підтримки програми “MATRA” Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

14.12.12, 20:00.КМЦ НаУКМА, Підwall (вул. Іллінська, 9)

Marinita Trio

Marinita (Марина Захарова) – вокал, фортепіано

Євген Седько – гітара
Орхан Агабейлі – перкусія

http://marinita.com.ua/

Стиль цього самобутнього тріо можна охарактеризувати як “Global Music” – сплетіння різноманітних фольклорних традицій і їх органічне поєднання із джазовою та академічною музикою.

Марина Захарова володіє унікальною вокально-фортепіанною технікою, має барвисту етнічну манеру співу, легко і природно використовує складні ритми, притаманні близькосхідній, тюркській, балканській та ромській традиціям. Марина брала участь у багатьох міжнародних фестивалях в США, Європі, Ізраїлі та Україні. В її дискографії чотири альбоми, а також участь у багатьох збірках.

Євген Седько – чудовий гітарист, який близько десяти років представляє і розвиває мистецтво фламенко на сценах України та зарубіжжя. Він є переможцем конкурсу гітаристів Посольства Іспанії в Україні. Євген Седько не обмежується фламенко: захоплюючись різноманітною етнічною музикою, він має багату різнобарвну стилістику гри на гітарі.

Орхан Агабейлі – універсальний музикант, який виступає в найрізноманітніших стилях: jazz, world music, funk, fusion тощо. Він має блискучу техніку гри на дарбуці та інших перкусійних інструментах, кожне його соло перетворюється на самостійний музичний твір.

У програмі концерту: авторські композиції, а також сефардські та ромські народні пісні.

Також у концерті візьме участь гурт JT Fresh – у репертуарі квінтету перевірена десятиліттями класика джазу. Завдяки оригінальним аранжуванням групи вона набуває абсолютно нового звучання. Учасники гурту грають і авторську музику, в якій намагаються проявити свій індивідуальний стиль. Склад: Сергій Стародубов (клавіші), Олександр Новаков (бас-гітара), Назар Поливка (барабани), Катіко Пурцеладзе (вокал) і спеціальний гість Богдан Гуменюк (саксофон).

Ціна квитків: 60 грн.

Організатор фестивалю у Києві – джазовий клуб “Джезва”

Подія у Фейсбуці – ТУТ