Громадські активісти та журналісти Дніпропетровської та сусідніх областей запрошуються на семінар по блогерству

Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує блогерів, журналістів та громадських активістів Дніпропетровської та сусідніх областей взяти участь у семінарі «Секрети блогерської майстерності для захисту громадських інтересів мешканців міст».

Якщо Ви є блогером, журналістом або громадським активістом і пишете про проблеми просторового розвитку міст (корупцію у містобудуванні, збереження зелених зон та пам’яток історії, незаконні забудови, захист громадських інтересів при плануванні і розвитку населених пунктів або інші проблеми сучасного міста) – цей семінар для Вас!

 Програма семінару буде складена із врахуванням навчальних потреб учасників і включатиме навчальні сесії як з проблем просторового розвитку міст, так і з питань успішного блогінгу.

Захід відбудеться 2 березня 2013 року (субота), у місті Дніпропетровську.

У ході навчальної програми учасники семінару матимуть можливість:

– навчитися/ вдосконалити вміння створювати блог-пости у різних форматах та на різних блог-платформах;

– отримати навички написання якісних блог-постів з привабливим для читача стилістичним, змістовним та графічним оформленням текстів;

– отримати навички результативного просування суспільно-важливих ідей з допомогою різних інтернет-технік;

– проводити SEO-оптимізацію власного блогу;

– дізнатися про офіційні документи, що регулюють землевідведення,  землекористування та будівництво у містах, джерела отримання інформації з цих питань.

Для участі у заході потрібно:

1)      створити запис на тему «Проблема у розвитку мого міста» (незаконні будівництва, знищення зелених зон, відсутність велодоріжок тощо) і розмістити його у блогах на сайті cityplan.in.ua;

2)      заповнити онлайн-анкету та надіслати її організаторам не пізніше 24:00 27 лютого;

3)      принести із собою портативний комп’ютер.

Орієнтовна тривалість тренінгу з 9:00 до 17:00. Участь у тренінгу протягом всього часу його проведення обов’язкова.

Запрошені учасники будуть поінформовані про участь у семінарі не пізніше 29 лютого. Участь у семінарі є безкоштовною.  Організатори заходу забезпечують запрошеним учасникам харчування та, за потреби, компенсують витрати на проїзд.

З додаткових питань звертайтеся до Аліни Бондар за телефоном 099 9322673 або на e-mail:  bondar.alina21@gmail.com.

 ***

Семінар проводиться у рамках проекту «Блогери – рятівники міст», який реалізується Східноукраїнським центром громадських ініціатив за фінансової підтримки Посольства США в Україні.