Звернення опозиції: 2-го квітня о 10:00 – До Верховної Ради, на захист права обирати владу у Києві!

Звернення Обєднаної опозиції «Батьківщина», партії УДАР, Всеукраїнського обєднання «Свобода» до киян

 

 

2 КВІТНЯ 2013 РОКУ

О 10.00

ПРИЙДИ ПІД ВЕРХОВНУ РАДУ

ЗАХИСТИ СВОЄ ПРАВО ОБИРАТИ ВЛАДУ У КИЄВІ

СКАЖИ «НІ!» ЯНУКОВИЧУ, ПОПОВУ ТА ЇХНІЙ БАНДІ, ЩО ГРАБУЄ НАШЕ РІДНЕ МІСТО

 

Шановні кияни!

Незабаром Верховна Рада України буде розглядати питання про призначення виборів міського голови Києва та Київської міської ради. Янукович та Партія регіонів хочуть скасувати ці вибори, відібрати у нас право обирати собі владу та знищити місцеве самоврядування в столиці.

Сьогодні кияни не мають законно обраного міського голови з однієї причини – у «регіоналів», які окупували всю Україну і нашу столицю, немає жодних, навіть примарних шансів протиснути у крісло міського голови свою людину. Їм не допоможуть ні масові фальсифікації, ні адмінресурс, ні куплена за награбовані в українців гроші гречка – киян не залякаєш і не купиш.

Нещодавній сніговий апокаліпсис, в якому опинилося наше місто, показав – влада Партії регіонів та їх намісник, призначений Януковичем, кинули киян напризволяще. Нинішньому керівництву Києва просто наплювати на проблеми столиці і киян. Ця банда розглядає наше місто лише як ласий шматок землі, нерухомості та фінансових ресурсів, які можна безбожно «дерибанити» та безкарно розкрадати.

За законом вибори Київського міського голови і депутатів міської ради повинні відбутися не пізніше 2 червня 2013 року. Після цієї дати Київрада не матиме жодного морального і конституційного права керувати нашим містом і розпоряджатися його долею.

Партія регіонів та їхні сателіти не бажають голосувати за призначення київських виборів на 2 червня та хочуть їх перенести аж на 2015 рік. Однак, влада буде змушена піти на поступки, якщо під Верховну раду прийдуть десятки тисяч киян з вимогою проведення виборів. Бо разом ми – сила, яку не подолати.

Згадай, що ти думав про цю владу, яка кинула тебе під час останнього снігового катаклізму. Не залишайся дома у цей день.

ПРИЙДИ ПІД ВЕРХОВНУ РАДУ – ВИМАГАЙ НЕГАЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ВИБОРІВ!

РАЗОМ МИ ЗМУСИМО ВЛАДУ РАХУВАТИСЯ ІЗ КИЯНАМИ І ПОВАЖАТИ ЇХ ВИБІР!

ПОВЕРНЕМО КИЇВ – ПОВЕРНЕМО УКРАЇНУ!