«Самоосвіта online»: зустріч із відомим вченим Олегом Кришталем.

3 квітня, о 16.00 в редакції газети «День» в рамках програми «Самоосвіта online» відбудеться зустріч із відомим вченим Олегом Кришталем.

Наскрізна тема  розмови – «розумний простір» та простір розуму. Говоритимемо як про найновіші досягнення та відкриття в галузі людського мозку, так і про зміцнення та розширення «розумного простору» в країні.

Пряма трансляція круглого столу – на сайті «Дня» розпочнеться о 16.00

Олег Кришталь – академік Національної академії наук України, вчений у галузі біофізики, доктор біологічних наук, професор, лауреат Державної премії СРСР і Державної премії України у галузі науки і техніки, один із найчастіше цитованих українських вчених у світі.

Уже багато років Олег Олександрович досліджує таємниці головного мозку. У різні роки працював як запрошений професор в університеті Кюсю (Японія), Гарвардському (США), Мадридському університеті Комплутенсе (Іспанія) та університеті Пенсільванії (США). Очолює Українське фізіологічне товариство, а також Українське товариство нейронаук. Є автором понад 300 наукових публікацій та кількох художніх книжок.