Amnesty International шукає активістів та активісток у КИЄВІ

Привіт.

Запрошуємо тебе стати активістом/активісткою Amnesty International у м. КИЄВІ. Якщо ти давно міркував/ла про активну участь у роботі Amnesty International в Україні або маєш друзів/знайомих/родичів, які прагнуть активно захищати права людини, тоді це повідомлення адресоване саме тобі!

imagesТОБІ ПРОСТО НЕОБХІДНО НАПИСАТИ НАМ, ЯКЩО…

Права людини для тебе – не пусте слово;

Ти комунікабельний/на та активний/на;

Готовий/а брати участь в акціях, організовувати різноманітні події, збирати підписи під петиціями і пояснювати людям, чому дотримання прав людини – це так життєво важливо для кожного з нас;

Хочеш бути частиною організації, яка стала лауреатом Нобелівської премії миру, в якій працювала Джоан Роулінг і яку активно підтримують такі відомі особистості як гурт U2, Стінг, Кіра Найтлі та багато інших.

З НАМИ ТИ…

Станеш частиною 3-мільйонного глобального руху людей, що борються за дотримання прав людини у всьому світі;
Знайдеш друзів-однодумців по всій Україні та за її межами;
Отримаєш можливість участі в цікавих тренінгах та подіях і постійного особистісного зростання;
Перебуватимеш серед людей, які поважають твою думку і вибір, цінують різноманітність у всіх її формах та проявах;

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ?

Надішли короткий мотиваційний лист (до 600 знаків) з темою АКТИВІЗМ на електронну адресу v.arkhipenko[at]amnesty.org.ua до 22 червня 2013 року (23:59 за київським часом).
Пройди обов’язковий тренінг для активістів, що відбудеться 25 червня у м. Київ (деталі тренінгу будуть повідомлені усім відібраним учасникам).

P.S. Усі новоспечені активісти та активістки зможуть пройти «бойове хрещення» та познайомитися зі своїми загартованими колегами-активістами вже 26 червня, взявши участь у акції до Міжнародного дня на підтримку жертв катувань.

Якщо ти хочеш поглянути на активістів Amnesty International в дії, то завітай на нашу сторінку у Facebook, де ти побачиш акції під час Євро 2012, Марафон написання листів, фото акцію проти смертної кари і ще багато іншого.

P.P.S. Поділись цим листом з друзями і знайомими, можливо, це шанс, на який вони давно чекали!

 

З найкращими побажаннями,

Вікторія Архипенко

Координаторка з росту та активізму

v.arkhipenko[at]amnesty.org.ua