В Харкові відбувся акустичний квартирник гурту “Веремій” (ФОТО, ВІДЕО)

22 червня в  приміщенні Харківської Просвіти відбувся акустичний квартирник українського рок-гурту “Веремій”. Послухати музикантів зібралося близько 40 харків’ян, здебільшого – молодь. Гурт приїхав не у повному складі. Проте як зазначив фронтмен Віталий Калініченко, це тільки їх перше офіційне знайомство з Харковом.

Квартирник відбувся рамках проекту “Музика доступна” , який створений для того щоб талановиті українські музиканти та гурти могли розширити свою слухацьку аудиторію. Попри те що зараз звідусіль лунають російськомовні пісні, люди хочуть слухати українське! Отже, запрошуйте в свої міста вітчизняні гурти.

В решті-решт всі лишилися задоволені квартирником, і навіть співали разом відомі пісні гурту – “Тихий гай”, “Моя вічність”,  “Гартовані вогнем” та ін.

Як висловилася одна зі слухачок Ірина Алферова: “Цікаво було чути власні пісні “Веремія” у акустичному виконанні. Але ще цікавіше, коли вони заграли народні та повстанські пісні в рок виконанні. Це дуже правильно, адже люди похилого віку, що добре знали цих пісень відходять, а молодь їх не вчить і не співає. То “Веремій” дає новий подих старим, але не менш гарним композиціям.”

Наступного разу “Веремій” обіцяє приїхати у повному складі, та зібрати вже набагато більш рок-аудиторію.

Тож ходіть на концерти, слухайте українське!

ХАЙ ЖИВЕ УКРАЇНСЬКИЙ РОК!

Більше фото та відео ТУТ.

7M_fhvRMwgE

Acerca de Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст