“Батьківщина”: Міліція намагається завадити мітингу біля КМДА (ФОТО)

Прес-служба “Батьківщини”:

kyiv1На площу біля Київської міськдержадміністрації, де має розпочатися мітинг проти незаконної сесії Київради, міліція не пропустила автомобілі “Батьківщини” з технічним забезпеченням. Площа очеплена міліцією та машинами ДАІ.

 Сьогодні вранці на вул. Прорізна працівники ДАІ під головуванням капітана міліції Ігоря Пастуха незаконно зупинили автомобілі ВО “Батьківщина”, які перевозили на площу біля КМДА звукопідсилювальну апаратуру. Правоохоронці заблокували рух авто. На питання, яка причина зупинки, працівник міліції повідомив, що в нього є відповідний наказ, проте відмовився повідомити, хто видав цей наказ і на кого він розповсюджується.

 Народний депутат “Батьківщини” Леонід Ємець, який перебував в одній із машин, вимагав від kyiv2працівників ДАІ не перешкоджати діяльності нардепа та пропустити авто, на що отримав відповідь “звертатися до керівництва”.

 Леонід Ємець вирушив на площу біля КМДА, де перебував начальник ДАІ м. Києва Курінний. Народний депутат зробив заяву про злочин, який вчинили працівники ДАІ.

 Після цього правоохоронці розблокували авто “Батьківщини”, проте на площу їх так і не пропустили – площа біля КМДА очеплена машинами ДАІ.

 Уранці біля КМДА було керівництво ДАІ,  Головного правління УМВС в Києві та “Беркут”. Зараз правоохоронці перевіряють посвідчення усіх, хто заходить в приміщення Київради.

 За свідченнями очевидців, міліція знаходиться і в самій будівлі КМДА.