Camp for Europe «Цінності соціальної демократії та ефективної демократії: питання для розгляду напередодні Вільнюського Саміту

1069302_10151585331312545_195409147_aПредставництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні запрошуємолодих лідерів взяти участь у заході Camp for Europe «Цінності соціальної демократії та ефективної демократії: питання,які важливо розглянути напередодні Вільнюського Cаміту». Захід проходитиме у Львівській області 11-14 серпня 2013 року та у Луганській області 29 серпня – 1 вересня 2013 року.


Перспектива підписання Угоди про асоціацію, що є стратегічним рішенням українців і для українців, а також новим етапом розвитку відносин між ЄС і Україною, ставить питання “Що в себе включає «наближення до Європи»?”Чи це лише безвізовий режим, чи щось більше? Що означають широковживане поняття «європейські цінності»? Яким може бути наш внесок у процес євроінтеграції?


Ми будемо обговорювати тисячу і одне питання, які важливо розглянути напередодні Саміту. Якщо ви хочете долучитися до дискусії, взявши участь у
Camp for Europe у Львівській області, будь ласка, заповніть аплікаційну форму до 2 серпня 2013 (всі заявники будуть проінформовані про результати відбору 5 серпня). Якщо ви бажаєте взяти участь у Camp for Europe у Луганській області, будь ласка, заповніть аплікаційну форму до 20 серпня 2013 (всі заявники будуть проінформовані про результати відбору 23 серпня).


Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні покриває всі витрати, пов’язані з участю у заході, окрім проїзду до та з місця проведення заходу, що є власним внеском кожного учасника. Також зверніть увагу, участь в усіх 4 днях, тобто від початку докінця заходу, є обов’язковою вимогою.

 

Якщо у вас виникають питання щодо участі узаході Camp for Europe, будь ласка, надсилайтейого на електронну пошту: olena.davlikanova@fes.kiev.ua (контактна особа – Олена Davlikanova).

 

Джерело