Громадські активісти створили громадську приймальню

«Цінність громадських організацій у тому, що вони
займаються тим, на що в держави немає ні часу, ні коштів»

GR3За ініціативи голови громадсько–політичної ради Надвірнянщини Ярослава Лесюка з 01липня 2013 р. в м. Надвірна відкрито громадську приймальню голів громадських організацій .

На даний час майже 20 жителям міста та району надана підтримка в оформленні різного роду запитів, звернень , направлені даних звернень адресатам,та здійснюється контроль за рухом запитів , звернень, скарг громадян до різних гілок влади та установ різної форми власності.

Враховуючи те, що в роботі громадської приймальні беруть участь голова громадського антикорупційного комітету при Надвірнянській районній державній адміністрації, голови Надвірнянської районної ради ветеранів війни та праці України Миколи Забачинського, голови громадської організації ”Асоціація захисту інтересів територіальних громад ”Надвірнянщина” Михайла Андрійовича він же член громадської ради при УМВС та МНС в Івано – Франківській обл. , голови ради старійшин міста та району, ветеранських організацій підприємств району, інших громадських об’єднань громадян та і рядових представників територіальних громад,, а також до роботи в громадській приймальні запрошуємо усіх лідерів громадських організацій у будь який час долучитися до спільної роботи – дає змогу нам добре володіти ситуацією в районі, знати проблеми краян, досягнення, успіхи та недоліки в економічному та соціально культурному розвитку , боротися з проявами корупції, хабарництва, зловживань в різних установах та відомствах.

Приємною новиною для засновників громадської приймальні стало те, що довідавшись про таку ініціативу лідерів громадських організацій Надвірнянщини в засобах масової інформації, з пропозицією надавати безкоштовну правову юридичну допомогу, як громадській приймальні так і безпосередньо громадянам, пенсіонерам, ветеранам війни та праці, жителям сільської місцевості, малозабезпеченим громадянам – буде надавати кваліфікований спеціаліст, адвокат Івано–Франківської обласної колегії адвокатів Володимир Бандура, графік роботи якого буде погоджуватися окремо, відповідно до кількості поступлених звернень громадян по наданню їм кваліфікованої юридичної допомоги.

Наші краяни можуть безпосередньо звертатися в громадську приймальню по понеділках з 09-12.00 год. за адресою м. Надвірна , майдан Шевченка 19, офіс районної організації ветеранів війни та праці
тел.. 2-24-28, або брати участь у засіданнях громадсько–політичної ради Надвірнянщини по середах з 16.45 до 19.30 год. за адресою м. Надвірна,вул..Мазепи 36, приміщення будівлі Надвірнянської міської « Просвіти» тел..0978762505, а також направляти звернення на електронну почту громадської приймальн E-mail gprnofis@ukr.net, читати про нас на інтернет сторінці та ofisgonadvirna.io.ua громадсько – політичної ради Надвірнянщини E-mailgprada@ukr.net , читати про нас на інтернет сторінці www.gpradanadvirna.blox.ua а також соцмережі Facebook.

Саме цій темі додається відео передача, відзнята працівниками ТРК « Надвірна» з гостями в студії Ярославом Лесюком та Володимиром Бандурою

 

Голова громадсько – політичної ради Надвірнянщини,голова НРГОУПР « Майдан», ініціатор та засновник громадської приймальні голів громадських організацій Надвірнянщини – Ярослав Лесюк