Чи є корупційні ризики в урядових законопроектах?

1004511_547879808592983_259116027_n29 серпня о 12.30 в інформагентстві УНІАН будуть оприлюднені перші результати Громадської антикорупційної експертизи урядових законопроектів у суспільно-важливих сферах.

Доповідачами виступатимуть Віктор Таран, директор Центру Політичних Студій та Аналітики; Віктор Чумак, голова комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією; Андрій Марусов, експерт Центру Політичних Студій та Аналітики.

На прес-конференції буде презентована методологія громадської антикорупційної експертизи законопроектів та результати антикорупційної експертизи урядових законопроектів, зареєстрованих у парламенті.

Також буде оприлюднена інформація щодо можливих негативних наслідків для держави у разі їх прийняття.
Громадська антикорупційна експертиза урядових законопроектів проводиться Центром Політичних Студій та Аналітики спільно з Комітетом ВР з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

Для контактів: cpsa.pr[at]gmail.com,
063 83 43 624 – Ірина Салій,
098 55 99 487 – Юлія Кондрацька

Подія у Фейсбуці – ТУТ

1 Comment

  1. Чи є корупційні ризики в законах? Питання риторічне! Це все одно що запитати, чи є корупційні ризики в українських бізнес-проектах? Звісно, що є і ця складова є обовязковою будь-якого проекта! Ну, а якщо переважна більшість законопроектів це по суті не закони, а бізнес-проекти, то ми й отримаємо цілком зрозумілу відповідь, що потребує лише вирішення шляхів автоматичної відповідальності депутатів за бізнесову діяльність та зловживання владою (стасусом депутата)!

Los comentarios están cerrados.