Очаківський міжрайонний прокурор зовсім сліпий?

Оце – відповідь Очаківського міжрайонного прокурора, радника юстиції Р.Артеменка на звернення “Майдан Моніторингу” щодо незаконности тамтешнього, очаківського “рішення” з питань організації і проведення мирних зібрань:

Очаків-39-прок-відповідь

А оце – те саме “рішення”:

Очаків-39-2012

Як бачимо, ініціативні очаківські самоврядувальники визначили 10-денний строк завчасного повідомлення про проведення мирних зібрань.

А оце – цитата з рішення Конституційного Суду України №4-рп/2001: “Визначення конкретних строків завчасного сповіщення з урахуванням особливостей форм мирних зібрань, їх масовости, місця, часу проведення тощо є предметом законодавчого регулювання“.

А оце, цитати з Конституції України: “Єдиним органом законодавчої влади в Україні є парламент – Верховна Рада України” (ст.75), “виключно законами України визначаються права і свободи людини і громадянина“.

Тому тут таке. Або Очаківська міська рада раптом стала Верховною Радою і почала видавати закони, або Очаківський міжрайонний прокурор, радник юстиції, є невігласом, або він, на наш превеликий жаль і на наше щире співчуття, втратив зір.  Навіть не знаємо, що  і думати, тому доведеться якось спитатися про це у Генеральної прокуратури.

 

Олександр Северин