Отакоє от! (с). Євроінтеграція повинна згуртувати всі політичні сили – М.Чечетов

82c3657d3203289352ed785e6bbdfbb6ce070686УНН. Народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов наголосив, що стратегічна мета України полягає в євроінтеграції і вона повинна згуртувати всі політичні сили України. Про це УНН повідомили у прес-службі ПР.

“Хотілося б, щоб та грандіозна програма модернізації країни, яку ми почали виконувати, згуртувала навколо себе політичні сили, і ми крок за кроком просували Україну до когорти високорозвинутих країн із високими стандартами життя”, – зазначив політик.

“Тепер я боюся одного – щоб опозиція не гальмувала розвиток України в наступному році. Тому що декому близькість президентських виборів уже паморочить голову, але ж до них ще півтора року, навіть більше”, – додав політик.

Водночас він звернув увагу на те, що в нашій державі вибори мають перманентний характер, у них немає кінця-краю.

“Ми весь час перебуваємо у стані виборів, весь час трясе країну… Причому, якщо вибори там (у Європі і США – ред.) – це змагання, то у нас вибори обов’язково перетворюються на війну, яка ділить країну на “білих” і “чорних”, – сказав Михайло Чечетов.

За його словами, “у нас є стратегічна мета – євроінтеграція, яка повинна згуртувати всі політичні сили”.

“І весь український політикум повинен об’єднатися в ім’я реалізації цієї мети, це має згуртувати націю, політиків, щоб ми не втратили темп. Є багато питань, які потрібно вирішувати. І для того, щоб успішно боротися з кризою, необхідно максимально консолідувати зусилля всієї країни. Ми сподіваємося, що у Вільнюсі отримаємо статус асоційованого членства в Європейському Союзі та увійдемо до зони вільної торгівлі з ЄС”, – підсумував народний депутат.

Нагадаємо, уповноважений представник Ради ЄС Марюс Януконіс зазначав, що у ЄС очікують конструктивної роботи від Верховної Ради над законопроектами, необхідними для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та закликають владу і опозицію консолідуватися заради підписання цієї Угоди.

Джерело: УНН

2 Comments

  1. Коли вже про євроінтеграцію прокукурікав сам Чечетов, можна сміливо сказати, що це чергова бульбашка нашої влади.

  2. Вже про ЄеС нам кукаріка,
    Аж очі лізуть на чоло.
    І ЧечЕ:тов, ригів спікер
    Й Олійник, ригівський холоп.

Los comentarios están cerrados.