Україні пророкують перемогу в інформаційній війні із Росією

513491_300Росія посилюватиме тиск на Україну до Вільнюського саміту, але на даний момент Україна виграє інформаційну війну.

Про це на прес-конференції сказала директор фонду “Демократичні ініціативи” Ірина Бекешкіна.

“Поки-що інформаційну війну виграє Україна. Можливо, тому, що в свої європейських прагненнях зараз об’єднанні і опозиція, і влада”, – заявила Бекешкіна, додавши, що Росія прагне затягти Україну в Євроазійський простір, щоб відродити імперію, але не у формі єдиної держави, а у формі аналога ЄС.

“Якщо Україна таки підпише у Вільнюсі Угоду про асоціацію – це буде означати такий, я б сказала, рубіж, після якого Україна буде все більше і більше віддалятися від Росію. Зараз це поки не підписано і сподівання, що воно підписано не буде, то Росія сподівається залучити Україну спершу до Митного союзу, потім – до Євразійського простору, а потім, так чи інакше, відродити Російську імперію. Але не у вигляді єдиної держави, а у вигляді аналогу Європейського Союзу. Без України цю імперію відродити буде просто неможливо. Зараз наступає вирішальний момент, тому, думаю, що вплив Росії інформаційний і економічний буде посилюватися”, – вважає вона.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Микола Азаров зазначав, що Україна хоче нарощувати обсяг та якість товарообігу з Росією.

Gazeta.ua


Джерело: <a href=”http://gazeta.ua/articles/politics/_ukrajini-prorokuyut-peremogu-v-informacijnij-vijni-iz-rosieyu/513491″>Gazeta.ua</a>

1 Comment

  1. Если У подпишет договор с ЕС – это будет означать гарантированную близость распада У. Юго-восток, который тащит на своих плечах госбюджет страны и обнаглевших бандерлогов на своей шее и сам уже давно морально готов к этому. До сих пор ПР фиктивно представляла юго-восток, но если РФ поможет нам сменить этих лживых кидал – вопрос можно будет считать решенным. И ментально, и экономически юго-востоку надо избавиться от бандерляндии…
    А информ. войну У проиграла еще до начала. Всем здравомыслящим людям ясно, что от ЕС мы ничего не получим, а в ТС потеряем возможность наполнять бюджет, продавая товары.
    Самое мерзкое, что Хам пляшет перед ЕС лишь из-за обещанных под дерибан серии траншей МВФ, а потом хоть трава не расти…

Los comentarios están cerrados.