Юрій Андрухович запрошує: “Werwolf Sutra”, прем’єра нового альбому

“WERWOLF SUTRA” (видавництво “Der gesunde Menschenversand”, Люцерн, Швейцарія)…

…..Юрій Андрухович багато і активно співпрацює з музикантами вже з понад два десятиліття–спершу лише в Україні, згодом і в Польщі.
“Werwolf Sutra”–ще один його літературно-музичний проект. Цього разу йдеться про співпрацю зі швейцарським дуетом у складі Віри Каппелер і Петера-Конрадина Цумтора (екс-Карбідо). 2011 року у Швейцарії було записано альбом “Andruchovytsch’s Werwolf Sutra”, прем”єру якого заплановано на листопад цього року на австрійських, німецьких і швейцарських сценах.

Проте й українська публіка матиме змогу побувати на своєрідних прапрем”єрах нового альбому. Вера Каппелер і Петер–Конрадин Цумтор у вересні будуть гостями 4-го Міжнародного фестивалю Meridian Czernowitz та Літфесту 20-го Форуму видавців у Львові.

Й оскільки шлях з Чернівців до Львова неминуче веде через Франківськ, Werwolf Sutra виступить у ньому також. Юрій Андрухович дуже втішений можливістю запросити мешканців рідного міста на особливу подію–концерт у кафе театру-кіно “Люм”єр”.

Поєднавши у своїх композиціях Андруховичеві екзотичні ландшафти та нервово-агресивну пульсацію пост-рокових чи фрі-джазових форм із народнопісенними чи авангардовими елементами, Werwolf Sutra досягає цілком нового ступеня спільної мистецької якості, коли слова і музика стають уже цілком нерозривними.

Щиро запрошуємо–не пропустіть!

ЮРІЙ АНДРУХОВИЧ–вірші, голос
ВЕРА КАППЕЛЕР– фортепіано, іграшкове піаніно, фісгармонія, голос
ПЕТЕР-КОНРАДИН ЦУМТОР– великі й малі ударні, голос

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК – 10 вересня, кінотеатр “Люм’єр”, початок – 18:30

(ЧЕРНІВЦІ–Чернівецька Обласна Філармонія, пл.Філармонії, 10) — 7 вересня, поч. о 21.00

ЛЬВІВ — Актовий зал Львівської національної музичної Академії ім. М.Лисенка, вул.Нижанківського, 5) – 12 вересня, поч. о 19.00)

 

Подія у Фейсбуці – ТУТ

1157449_10201907908727457_292820492_n