Віче 16 лютого

Перед тим, як показати невеликий репортаж з сьогоднішнього Віче пропоную подивитись назад і пригадати, які події відбулися майже місяць тому. На Віче 19.01.14 народ фактично влаштував обструкцію лідерам опозиції і на заклик одного з автомайданівців вирушив у демонстрацію по вулиці Грушевського. Люди вимагали: “Пропустіть!”, але по Грушевського людей не пустили і застосували проти них шумові гранати та газ:

І вже після цього в дію вступив Правий сектор та вулиця Грушевського була перекрита барикадами. Тобто влада сама заблокувала Грушевського.

На Віче 16 лютого було достатньо багато людей. Здається за останній місяць їх кількість тримається постійною. В приватних бесідах люди налаштовані рішуче і Майдан залишати не збираються. Тим більше, що на Віче воїни-“афганці” отримали повноваження з контролю над переговорним процесом. Героїв цього місяця – Правий сектор об’єднана опозиція традиційно до трибуни не допустила…

На цей раз опозиція пішла на компроміс та зробила в барикадах по Грушевського проїзд, а також розблокувала КМДА. Але й зараз питання про вільний прохід громадян в Маріїнський парк не стоїть.

Тому залишилось незрозумілим, як ОО планує завести протестувальників під Верховну раду у вівторок, якщо всі підходи до неї за квартали перекриті технікою і т.зв. правоохоронцями. Хіба що зі схилів Дніпра або по підземному тунелю?

 

1 Comment

  1. Доля України залежить від тебе!
    Як довго ти живеш,ти повинен думати тільки про перемогу!
    Ти повинен знищити всіх хто проти тебе!

Los comentarios están cerrados.