Круглий стіл «Реформування системи запобігання корупції в Україні»

2 грудня 2014 року, о 10:00, у готелі Алфавіто (зал «Конгрес», вул. Предславинська, 35Д, Київ). відбудеться круглий стіл присвячений новій системі попередження корупції в Україні.

Захід проводиться за сприяння і у партнерстві між Міжнародним фондом «Відродження», Програмою розвитку ООН в Україні та Делегацією Європейського Союзу.

Під час круглого столу будуть обговорюватися останні зміни у системі регулювання протидії корупції (включаючи теми управління конфліктом інтересів, перевірки декларацій про майновий стан та доходи та попередження корупції у діяльності юридичних осіб). Також буде обговорено процес запуску роботи Національного агентства з питань запобігання корупції, яке повинно стати наріжним каменем у майбутній системі протидії корупції.

Провідні українські експерти представлять своє бачення даних аспектів, а їх закордонні колеги поділяться досвідом своїх країн, який може стати у нагоді Україні.

Серед учасників круглого столу:

Павло Петренко, Міністр юстиції України

Ніл Вокер, Координатор системи ООН в Україні, Постійний Представник ПРООН в Україні

Berend De Groot, Керівник програм співробітництва Представництва ЄС

Євген Бистрицький, Виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження»

Віктор Чумак, Голова Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією

Руслан Рябошапка, Експерт з антикорупційних питань

Дмитро Котляр, Антикорупційна група РПР

 

Контакти для реєстрації: Костянтин Гришко, МФ «Відродження», gryshko@irf.ua, 050 444 55 97

Міжнародний фонд «Відродження» є однією з найбільших благодійних фундацій в Україні. Фонд засновано фінансистом і філантропом Джорджем Соросом. Наша місія – розвивати відкрите суспільство в Україні на основі демократичних цінностей.

Основна мета ПРООН – підтримати Україну на шляху сталого людського розвитку, спрямованого на досягнення заможної, демократичної та сильної держави, в якій ніхто не залишається осторонь і враховується думка кожного і кожної.

1 Comment

Los comentarios están cerrados.