Набір до ІІІ Школи Лідера «Відповідальна Молодь»

Громадська організація «Чернігівський Центр Прав Людини» запрошує молодіжних лідерів Чернігівщини та Сумщини до участі в ІІІ Школі Лідера «Відповідальна Молодь», яка проходитиме в рамках проекту «Зміцнення міжрегіональної молодіжної співпраці та мережування».

Потенційні учасники – молодіжні лідери з Чернігівської та Сумської областей (представники громадських організацій, працівники ЗМІ, посадові особи, молоді підприємці, викладачі та студенти).
Молоді активісти з Чернігівської та Сумської областей матимуть можливість зміцнити свій професійний потенціал і навчитись вести за собою. Молодь має усвідомити, що бути лідером означає бути соціально і морально відповідальним по відношенню один до одного та до своєї країни.

Формат Школи: серія семінарів та інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практичних прикладів. Тривалість навчання – 4 дні.
Навчання проходитиме українською мовою. Орієнтовно Школа «Відповідальна Молодь» буде проходити наприкінці січня 2015 року.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі у два етапи. Перший етап – подача анкети, другий етап – співбесіда по телефону або Skype.
При рівних можливостях, пріоритет буде надано учасникам з районів та міст Чернігівської та Сумської областей.

Для участі у Школі претендентам необхідно подати анкету кандидата шляхом заповнення форми за посиланням http://goo.gl/forms/tztmvBAab8 до 12 грудня 2014 року включно.

Учасники отримають підтвердження про участь в 2 етапі Школи «Відповідальна Молодь» по електронній пошті або по телефону не пізніше 23 грудня 2014 року включно.

Потенційні учасники пройдуть співбесіду орієнтовно з 10 по 15 січня 2015 року. Очікується, що учасник продемонструє готовність впроваджувати отримані нові знання на практиці у своїй громадській діяльності чи роботі.

Будь-ласка, перед тим, як розпочати заповнювати анкету, ще раз зверніть увагу на вимоги до кандидатів на участь у проекті.

Для участі у проекті кандидат повинен:
– бути віком від 20 до 35 років та проживати на території Чернігівської або Сумської областей;
– взяти на себе зобов’язання брати участь у 4 днях навчання, заходах Клубу Школи та у щорічній конференції випускників Школи;
– подати анкету кандидата шляхом заповнення форми за посиланням http://goo.gl/forms/tztmvBAab8 до 12 грудня 2014 року включно.

Претенденти, які подають заявки на участь у Школі, погоджуються, що відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних» вони надають згоду ГО «Чернігівський Центр Прав Людини» на збір, обробку та зберігання персональних даних, вказаних в анкеті-заявці, з метою належного виконання проекту «Зміцнення міжрегіональної молодіжної співпраці та мережування».

Відібраним учасникам організатори компенсують проїзд, проживання та харчування під час навчання.

Організатори залишають за собою право відмовити в участі у Школі за результатами відбору в зв’язку з обмеженою кількістю місць.

Контакти:
Із запитаннями можна звертатися до Романа Васько
Робочий телефон: +0462 67 75 75
e-mail: pravo@cn.relc.com, pravocf@gmail.com
Мобільний: 063 989 68 20.

Діяльність проходить в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.