Регіонали спішно захоплюють “хлібну” нишу боротьби з корупцією

Один з ключових активістів одеського Євромайдану, або навіть його обличчя, який нещодавно очолив управління соціального захисту населення Комінтернівської РДА, Виталий Свичинский розмістив у своєму профілі на фейсбуці таку  інформацію:

Всі високопосадовці перевірені і корупція подолана. Режим Януковича з його схемами зник, тому треба братись за державних службовців середньої руки, які прийшли на держслужбу після перемоги Євромайдану…

Особливо треба тиснути на тих, хто намагається протистояти корупції та бувшим “Регіоналам”.

Сьогодні в відділ кадрів Комінтернівської РДА прийшов запит від громадської організації “Обласна організація антикорупційної люстрації та боротьби з організованою злочинністю”, яка згідно Законодавства просить надати їм копію декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, поданої начальником управління соціального захисту населення Свічинським Віталієм Сергійовичем при призначенні на посаду. Більшу цю організацію ніхто не цікавить, ні заступники, ні начальники профільних фінансових та економічних відділів та управлінь, ні голова районної ради Марзак І.М. та його заступники, а саме начальник управління соціального захисту населення

Безумовно вони отримають всі необхідні документи і мені нема чого скривати від громади, питання чому так не справедливо та вибірково діють подібні громадські організації.

Запит – як запит. В ньому не було б нічого цікавого, якби пильну “громадськість” не представляв собою права рука і довірена особа голови тієї ж Комінтернівської РДА часів золотого батону Івана Марзака, який так активно служив режиму, що “Майдан Мониторингу” довелося писати звернення до Омбудсмена під час виборів 2012 року, оскільки район перманентно був одноосібним лідером серед всіх округів по кількості порушень.

Романча Сергей Васильевич, бывший сотрудник СБУ и председатель комиссии районного совета по вопросам развития агропромышленного комплекса, земельных ресурсов и административно территориального устройства. В 2012 году на выборах в Верховную Раду г-н Романча был доверенным лицом Марзака и помощником во всем. Жителям Коминтерновского района хорошо известны делишки этого тандема!

“Майдан Моніторинг” буде слідкувати за розвитком подій у Комінтернівському та залюбки опублікує й інші історії про непримиренну боротьбу з корупцією заслужених діячів біло-блакитного режиму

Acerca de Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.