Оскана Стуловець: Небесна Сотня! Ті, хто залишаться в серцях кожного Українця!

Шляхи гідності народу

Усвідомити шляхи в майбутнє покликані лише спраглі до змін
Василь Даниш

Кожен день, час і прожита хвилина залишається у минулому, яке вже не змінити, а майбутнє для нас непередбачуваний білий листок. Отож життя—це і є та неповторна мить, яку ми відчуваємо вже!
У пошуках сенсу життя кожен повинен поставити собі питання: «Який слід залишити?», «Як жити?», «До чого прагнути?», «У що вірити?», «Про що мріяти?»…і таким чином створити для себе принципи з якими можна вирушати в дорогу…
Сьогодні українське суспільство знаходиться у найбільшій економічній, політичній, а саме головне духовній кризі і хаосі. Чому? Ми самі собі створили безліч протиріч, які не можемо контролювати та стримувати, про які всі знають, але мовчать, а ті хто говорить, дають виклик Системі, що злагоджено працює, як м`ясорубка. Економіка працює не для людей, а певній десятці гравців, що можуть купити політику, або замовити спектакль під назвою «вибори». Затверджений сценарій з встановленими правилами Системи та вже визначеним фіналом подається народу і розпочинається кастинг на участь у виборчих перегонах. Створюються партії, блоки, списки, штаби, які не піднімаючи голови працюють немов навіжені, і як каток пруть вперед до влади, вкатуючи на своєму шляху сотні, тисячі людей не в залежності від їх поглядів, бажань чи думок . Страшно те, що і духовенство втягнулось у цей каток. За даровані ікони та хрести на своїх церквах духовні наставники дякують та чіпляють ордени представляючи своїй пастві нових «святих», що рулять правда далеко не у Небесній канцелярії.
Та цей сценарій свій час віджив. Нас вже не цікавлять політичні гасла чи програми, бо це лише слова без змісту, за якими навіть нема особистості, яка візьме за них на себе відповідальність, це лише медіа-приводи, які вливають нам у вуха.
Можливо життя, це гра – а ми в ній лише актори, проте не втрачаймо свого людського обличчя! Коли ситуація здається безвихідною, людина збирає всю свою віру, надію і всім єством звертається до Бога у молитві. Настав час відродити зерно істини справжнього українського народного духу, згадати ким ми були, зазирнути в своє серце і відчути чого воно хоче, адже в кожному серці є іскра любові, іскра Божого подиху, що дала в наше тіло життя. Полум`я українських сердець повинно стати незгасним джерелом світла.
Нещодавно увесь світ побачив і заговорив про Україну, про українців — людей, які прагнуть змін, які шукають виходу із занепаду суспільства, що крок за кроком знищує себе на всіх рівнях і сферах.
Майдан, Небесна Сотня, війна в АТО — це боротьба українського народу за своє існування, як нації, яку не винищать інші спільноти, яка не буде придатком, де будуть паразитувати, яка має свою честь, гідність та совість, яка жива, бо має нескорений дух і шану до мрії своїх предків та їх перемог! Ті хлопці та дівчата, що загинули – це не «золота молодь», це еліта з високим станом душі, пам`ять про яку наш обов`язок зберегти і передати від покоління до покоління. Ми продовжимо шлях гідності!
Хочеш змін — почни із себе! Кожною своєю думкою та дією будь прикладом для своїх дітей, адже вони — наше майбутнє!

Оксана Скуловець,
Вільний журналіст

Небесна Сотня! Ті, хто залишаться в серцях кожного Українця! https://www.youtube.com/watch?v=ZwwtQ5bLoZA

Джерело

1 Comment

Los comentarios están cerrados.