Презентація альбому “Marinita”

http://youtu.be/Ak4aQNgtn3k
14 січня 2016 в ТКЦ (малий зал ХАТОБ, вул. Сумська, 25) у рамках українського туру відбудеться презентація нового альбому Марініти та Орхана Агабейлі.Marinita (Марина Захарова) – вокал, фортепіано;
Орхан Агабейлі – дарбука, кахон, фрейм драм, перкусія

У програмі: авторські композиції сефардські (юдейсько-іспанські), азербайджанські, ромські та українські пісні в авторському аранжуванні.

Виступи Марініти і Орхана – рідкісне поєднання віртуозності і краси. Це букет культур різних народів : українців, євреїв, азербайджанців, ромів.
Марина і Орхан грають разом з 2004 року, багато гастролюють, брали участь у великій кількості міжнародних фестивалів у Польщі, Угорщині, Німеччині, Франції, Італії, США, Ізраїлі і, звичайно ж, в Україні. Останні 2 роки вони активно займаються “культурною дипломатією”, поєднуючи концерти з правозахисними форумами, демонструючи сучасне мультикультурне мистецтво України, розповідаючи про ситуацію в Україні, події Євромайдану, агресію Росії, порушення прав людини і військові злочини в Криму і на Донбасі. Одним з найбільших заходів такого роду став День Криму в Парламентській Асамблеї Ради Європи, де Маринита і Орхан Агабейли дали концерт разом з кримськотатарськими музикантами Шевкетом Зморкою та Джемілем Каріковим.

Квитки продаються у касі Будинку актора з 17:00 до 19:00. Забронювати квитки і отримати інформацію можна за тел. 0974842577

Квитки також можна придбати онлайн за посиланням:
https://kiev.karabas.com/marinita-ta-orhan-agabejli
та у спеціалізованих точках обслуговування клієнтів від KARABAS.COM (театральних касах).
http://youtu.be/eFs6SYdWiLs