Російська юрисдикція над Кримом є фейком для споживачів РусоТБ

Російська юрисдикція над Кримом є фейком, очевидним для всіх. крім найдурніших з росіян.

Російський уряд знає, що Крим – це Україна, не заперечує цього ані перед ким, окрім найдурніших зі своїх громадян.

Немає жодної хоч скільки-небудь незалежної від Росії країни, яка б визнала Крим в Росії – але російський уряд ніяк не реагує на це. Вдуматися лише – країна заперечує російські кордони, на яких начебто наполягає Кремль, а Кремль не лише не розриває стосунки з такою країною, він навіть захудалої ноти не направляє, посла не викликає, абсолютно спокійно ставитися, все нормально. Не визнає якась Македонія кордонів Росії – ну і ладно, Росія не проти. Як так? Пояснення просте – Росія й сама це знає і погоджується, заперечує лише у внутрішньому телевізорі.

Але ладно там країни. Країни – це політика, якісь зовнішні матерії. Але юрисдикцію Росії над Кримом не визнають і церкви. Католицька церква керує кримськими католиками через Одесу зі Львова, це частина української католицької церкви. Ба більше, Російська православна церква, організаційно по суті філіал Кремля – ним створена, від нього залежна і ним контрольована – відносить Крим до зони Української православної церкви. Всім російським католикам їхня церква повідомляє – Крим це Україна, а Кремль нічого цьому не заперечує, погоджується: ми не проти. Всім російським православним їхня церква повідомляє – Крим це Україна, і Кремль навіть їй, своєму філіалу-РПЦ, не заперечує.

Тільки дурний може повірити, що російськість Криму стверджується Кремлем насправді – адже вона й не стверджується навіть на серйозному рівні. Ніхто, навіть власна російська церква, не вважає Крим Росією, і Росія нічого проти цього не робить.

Chacha Shushuridze

1CF1FA66-D0D6-47BA-877A-90B438657D1D_cx0_cy9_cw0_mw1024_s_n_r1

1 Comment

  1. Може Крим і не РФія, але Крим точно не Україна зараз. Крим (або вже територія від Євпаторії до Волгограду) – окупована територія. Думати що Крим це Україна зараз – небезпечно для українців.

Los comentarios están cerrados.