В СЕРПНІ УКРАЇНСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ТА ДОБРОВОЛЬЦІ ВІДВІДАЮТЬ ЧЕХІЮ ТА НІМЕЧЧИНУ

У серпні українські волонтери і музиканти дадуть благодійний концерт в Чехії і Німеччини. Разом з ними в поїздку відправляться і воїни-добровольці, які захищають Україну від російського агрессора. Про це повідомив волонтер та громадський діяч Артем Фисун. 

«З 16 по 19 серпня будемо перебувати в Чехії. Там в празькій криївці Павла Затуліна, (Chlumova, 13) 17 серпня о 19:00 і в Будинку національних меншин 18 серпня о 15:00 організовуємо благодійний концерт на підтримку українців, які захищають Україну і Європу від російського агресора», – розповів Артем.

Про цю важливу подію артисти анонсують через місцеві ЗМІ та візьмуть участь у зйомках передачі «В гостях у Ростислава Прокопюка».

Відзначається, що під час заходів буде можливість придбати патріотичну символіку, виготовлену руками волонтерів, і придбати картини «Майданівця-добровольця» Артура Ляховецького.

Як зазначає волонтер Валентин Боришкевич:

– «Захід спрямований на те, щоб привернути увагу європейців до російсько-української війни та залучити їх до підтримки українських захисників. Перед початком концерту українські військові розкажуть про свою службу в лавах добровольчих підрозділів, а волонтери поділяться історіями про свою волонтерську діяльність та про те, яку допомогу надають українським захисникам».
Детальніше за посиланням:
Acerca de Віталій Овчаренко 449 Articles
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.