Чортяча белетристика по справі Шеремета

Все більше людей цікавиться так званою “справою Шеремета” (насправді це чортяча белетристика, яка не має відношення до вбивства Павла Шеремета).
На превеликий жаль, як з’ясувалося, існує величезна кількість людей, яка не знає, що ж пред’явило слідство і сумніваються в невинуватості підозрюваних.

Мотив

Нацизм і дестабілізація обстановки. Нацизм підтверджується 2 карикатурними зображеннями в Фейсбуці. Дестабілізації не настало. Злочинці ані до ані після загибелі Павла Шеремета не проявляли спроб дестабілізації. Така собі одноразова банда підривників, які одночасно збожеволіли. Музикант-дитячий хірург-парамедик. Не існує доказів їх реального знайомства на момент трагедії (Антоненко-Кузьменко – знайомство віртуальне, Кузьменко-Дугарь і Антоненко-Дугарь – НЕ БУЛИ ЗНАЙОМІ ВЗАГАЛІ). Ніхто не був знайомий з Павлом Шереметом і усі троє слабо уявляли хто це.

Замовник

Версія про наявність “замовника” та “покровителя” не узгоджується з заявленим мотивом, повідомляється в ЗМІ, але не в суді. Усі троє підозрюваних не співпрацювали зі спецслужбами (мені принаймні це достовірно відомо щодо Антоненка).

Спільники

В справі відсутні будь-які згадування спільників. Сім’я Грищенків, які є фігурантами іншої справи, згадується лише в ЗМІ, вони не є фігурантами справи Шеремета, а єдиний зв’язок – магніти (див. нижче).

Знаряддя і можливості

У Андрія Антоненка знайшли експонат – вихолощену міну МОН-50 – це лише корпус пластмасова коробка, яка не є вибуховим пристроєм. Є свідки як він її отримав (вже пусту). Під час візиту поліції пан Антоненко хотів спочатку цю коробку приховати, побоюючись інсинуацій, але першому ж допиті все про неї розповів. Антоненко поступив на військову службу через рік після подій, служив при штабі, не має спеціальних навичок, корпус МОН використовував як реквізит і неодноразово фотографувався з нею. Також не доведено, що Павла Шеремета підірвали саме такою міною, на місці злочину не було знайдено решток корпусу і ознак відповідної вибухівки, знайдено лише шрапнель і втулку, які бувають і в інших мінах (МОН-90), в коробці Антоненка шрапнель і втулка на місці (цей факт постійно замовчується) http://bit.ly/2Iq57Gc
Інші дві справи (вибухи в Чаплинці та в Косові) як власне і їхні фігуранти не мають жодного зв’язку з Антоненком. Використані там вибухові пристрої не мають жодного зв’язку ані з Антоненком ані з вибухівкою, від якої загинув Павло Шеремет. Хіба що в Косові і в Києві однаковий тип кріплення – на розповсюджених неодимових магнітах.

Основний доказ. Знаходження на місці злочину. Ідентифікація осіб з камер.
http://bit.ly/2HW2FqS

Слідство пред’явило українську “психологічну експертизу невербальної ходи”, єдину, яка впевнено ідентифікує усіх трьох, хоча хода не має відношення до психології, задіяні психологи не мають робіт в цій галузі, як і абсолютно уся література, на яку вони послалися. Головний експерт-психолог #Ірхін раніше вже був помічений на фальшуванні подібних експертиз.

По Антоненко і Кузьменко є висновок британського тренера по карате Айвона Бірча, який дійсно є спеціалістом в галузі ходи, але надав висновки з великими застереженнями. У слідства немає англійського тексту цього висновку, а український підписаний паном Бірчем особисто, без знання української мови.

Яна Дугарь має алібі підтверджене в суді 5 свідками під присягою. Алібі Юлії Кузьменко підтверджує її колишній чоловік.Андрій Антоненко приблизно на 10 см вище зловмисника з відео (за даними експертизи http://bit.ly/32t5YPU).

Леонід Маслов

Тут ви можете скачати детальну інфографіку по справі українською та англійською мовою