Севастопольській «Батьківщині» заборонили акції на підтримку Тимошенко

Сьогодні в трьох районах міста Севастополя  – місцева організація партії «Батьківщина» продовжує поширювати агітаційні матеріали і збирати  підписи проти політичних репресій – на підтримку лідера опозиції Юлії Тимошенко.

У відповідь на сповіщення органів місцевого самоврядування про проведення даної акції, в.о. голови держадміністрації Ленінського району І. Баранников написав, що «немає можливості погоджувати установку наметів на площі Нахімова та Лазарєва».

Далі, чиновник нарікає на те, що «намет створюватиме перешкоди», а «в разі самовільного встановлення об’єктів зовнішньої реклами вони підлягають негайному демонтажу і вивозу».

«Ми розцінюємо дії  міської влади  як перешкоду свободі опозиційної діяльності», – прокоментувала ситуацію голова Ленінської  районної партійної організації «Батьківщина» Ірина Гиріна.

Нагадуємо, що і сьогодні севастопольці можуть приєднатися до учасників всеукраїнської акції по збору підписів проти політичних репресій в місцях, де встановлені намети «Батьківщини» –  на Проспекті Гагаріна (біля Юмашевського ринку),  в мікрорайоні Шевченка (біля торгівельного цента), на площі Повсталих  (біля Першої міської лікарні), в Балаклаві (на площі Першого Травня) і, безпосередньо, прийшовши на в офіс СГО «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», що на площі Повсталих, 4.

http://byut.com.ua/news_region/7539.html