У Донецьку 13 серпня 2011 року створено Комітет опору диктатурі

13 серпня 2011 в Донецьку 15 політичних партій та громадських організацій утворили Комітет опору диктатурі у Донецькій області.

Члени комітету прийняли Заяву та Маніфест.

«Ми, представники різних політичних сил та громадських організацій, заявляємо про нашу єдність в рішучому опорі диктатурі і проголошуємо початок всеукраїнської безстрокової акції протесту, про намір домагатися усіма дієвими засобами відставки Президента України та діючого уряду» – йдеться в маніфесті.

В заяві опозиційні сили вимагають негайного звільнення усіх політичних в’язнів, відновлення відкритих судових розглядів та повернення судової системи України в правове русло, а не використовувати її як засіб розправи над опонентами владного режиму. Ми звертаємося до представників опозиційних політичних сил, громадських організацій та запрошуємо до участі в роботі Комітету опору диктатурі».

Членами комітету було створено Секретаріат із представників політичних партій: «ВО «Батьківщина», «Україна майбутнього», «Конгрес українських націоналістів», «Фронт змін» та громадських організацій «Меморіал ім.В. Стуса» та «Спілка ошуканих вкладників».

Звертаємось до всіх свідомих небайдужих донеччан із закликом «Не будьте байдужими!»
Земляки, приєднуйтесь до нашої боротьби! Разом ми переможемо!
Контакти членів Секретаріату Комітету:
095 817-97-36
095 335 11 65
050 425 10 13