ПР не скаже спасибі своєму члену Геннадію Кернесу, за історію з каналом АТН, – Шевченко

Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко зв’язувався з міським головою Харкова Геннадієм Кернесом для того, щоб обговорити ситуацію, яка склалася довкола телеканалу АТН. Харківський міський голова вважає, що він не несе відповідальності за дану ситуацію, та вважає це бізнес історією.

Про таке Андрій Шевченко заявив в ефірі «5 каналу».

«Я зв’язувався з міським головою Харкова Геннадієм Кернесом, в нас була дуже розмова і дуже-дуже емоційна. Я скажу так – я не відчув бажання міського голови брати на себе відповідальність і гасити цю пожежу. Його позиція – я не несу відповідальність за цей конфлікт, це бізнес історія, я до цього не маю відношення і крапка. Мені здається, що цього мало для відповідального мера – це пожежа, я думаю, що велика ілюзія, що це можна втримати на місцевому рівні, я думаю поки що, відстрочка тільки з тим пов’язана, що в Києві ще ніхто не зайнявся цією історією. Це не локальна історія, це історія. Яка ганьбить всю Україну, через такі історії ми втрачаємо позиції у світових рейтингах. Я думаю партія регіонів, своєму члену Геннадію Кернесу, спасибі за цю історію не скаже», заявив Шевченко.

Також Шевченко зазначив, що Кернес запросив членів комітету з свободи слова до Хароква щоб на місці розібратись з ситуацією.

«Кернес запросив до Харкова, щоб на місці розібратись з ситуацією. Я не виключаю, що члени комітету поїдуть в Харків і на місці спробують підштовхнути місцеву владу до рішення», – зазначив Шевченко.

1 Commentaire

  1. Смотри видео и читай статьи об оборотнях во власти на ch.kh.ua
    Будьте бдительны, кровососы по-всюду.

Les commentaires sont fermés.