Проффесора” Тягнибока привітали зі святом Знань та подарували підручник”Українська мова для малят”.

“Проффесора” Тягнибока привітали зі святом Знань та подарували підручник”Українська мова для малят”.

Керівництво БФ” Підтримки Українських ініціатив ” прийняло рішення привітати зі святом першого вересня лідера ВО ” Свобода ” О.Тягнибока та подарувати йому підручник “Українська мова для малят. ”

 

 

Приводом для цього стало повідомлення, яке 23 серпня, О.Тягнибок розмістив на своїй персональній сторінці ФБ. Далі мовою оригіналу:

Олег Тягнибок

Завтра, 24 серпня 2011 року о 9-00 спробую переплисти через Дніпро з нагоди 20-ї річниці Незалежности України.

Збір о 8-30 біля пам’ятника засновникам Києва – Кию, Щеку, Хориву та Либіді (точне місце збору – 500 метрів від пам’ятника в напрямку мосту Метро).

23 серпня о 13:27//

https://www.facebook.com/oleh.tyahnybok?ref=ts/

Показово, що лідер партії, яка виступає захисником української мови та позиціонує себе, як націоналістична, з відповідною риторикою та заявами, в одному реченні робить багато помилок виставляючи себе повним невігласом зі знаннями на рівні першого класу.

Можна пробачити п. Тягнибоку, людині з двома дипломами про вищу освіту, спробу “переплисти” через Дніпро. Але як зрозуміти той факт, що Тягнибок робить помилки навіть у написанні головного свята країни-Дня Незалежності.

Коментуючи цей факт очільник Б Ф “Підтримки Українських ініціатив” Д.Снєгирьов підкреслив наступне: “Публічно демонструючи своє незнання української мови, п. Тягнибок став в одну шеренгу з Азаровим, Табачником та ” проффесором ” Януковичем. Сумно визнавати той факт, що людина, яка балотувалася на посаду Президента України з програмою “Захисту українців”, робить такі кричущі та знакові помилки.З метою усунення ” білих плям” у загальноосвітньому рівні п. Тягнибока, керівництвом БФ прийнято рішення подарувати йому підручник “Українська мова для малят “. Матеріал викладений у легкій, доступній формі та має відповідні ілюстрації.”

Прес-служба БФ “Підтримки Українських ініціатив “