УВАГА!!! Сьогодні зранку почалось незаконне захоплення приміщення Харківської Спілки української молоді (оновлено)

УВАГА!!!
Сьогодні зранку почалось незаконне захоплення приміщення Харківської Спілки української молоді (м. Харків, вул. Сумська 44/2, 3 поверх). Невідомі люди за допомогою болгарки випиляли вхідні двері. Викликана міліція не протидіє злочинцям. Зараз чоловіки кремезної статури продовжують вдиратись в приміщення СУМу і намагаються винести майно організації. Прохання ЗМІ поширити цю інформацію. Конт. тел.: 0632387014, +38(057)751-17-68, 762-70-47

Информацию о конфликте подтверждают и случайные очевидцы события. Они по телефону сообщают о том, что на Сумской в районе памятника Шевченко наблюдается скопление людей в масках и милиции.

Как стало известно от представителей СУМа, который входит в “Спадщину”, в офис, выделенный в аренду организации в бытность руководства города Владимиром Шумилкиным, приехали представители исполнительной службы и Управления коммунального имущества горисполкома. Рабочие выносят вещи “Спадщины” на улицу. Основанием, якобы, является решение суда, в соответствии с которым “Спадщина” обязана освободить выделенные ей помещения. Решение суда оспорено и его сиполнение должно быть приостановлено, тем не менее судебные исполнители на это не реагируют.

httpv://www.youtube.com/watch?v=b6260jGD7Lo

Автор відео та світлин: Жанна Титаренко

A propos Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

3 Commentaires

  1. Що в цій державі світить чесній людині, яка ще й до того вважає себе патріотом і говорить українською?
    На даний момент дуже мало. Знову боротьба, на яку поклали життя вже мільйони українців і яка продовжується і досі.
    А все тому що нема радикалізму. Навіть якщо знову якісь москалі, чи регіонали, чи ще якісь там комуняки явно програють – то вони купують, задобрюють частину, починають затяжні переговори, чи ще якась параша подібна.

    Мені особисто хочеться просто взяти 3 кг. вибухівки і підірвати раду, але і це не допоможе, бо там сидить тільки БЮТ, НС_НУ, і пару “діжурних” кнопкодавів!

  2. І я теж за радикалізм! Інакше нічого не зрушиться з місця!Інакше нічого не вирішиться! І ми так і животітимемо, замість того, щоб жити в своїй державі! З нас знущаються ці зажирілі коти, сидять на наших плечах і поганяють нами, насміхаючись відкрито: то недолугими реформами, то замовними справами у своїх приватизованих судах, а ціни на прдукти, а комунальні послуги, які сягунли вже за край і то ще не кінець. Як жити далі? У нас не має вибору: Україні українську владу! І тоді дуже багато проблем насущних і питань нагальних відпадуть самі собою. Слава Україні!

Les commentaires sont fermés.