Депутат-“афганець” під “тиском” накивав п’ятами з “Батьківщини”

  «Не зрадити навіть під тиском! – клялися  депутати від БЮТ-Б  напередодні місцевих виборів. На сьогодні у фракції «Батьківщини» Миколаївської міськради  фактично  залишився  «останній з могікан» О. Курченко, керівник фракції.                                       

Стало відомо про вихід з партії  депутата-«афганця»  Сергія  Паливоди.   
 

"Афганець" Сергій Палівода йде від "Батьківщини"

Його колега по Миколаївській міськраді Олександр Курченко підтвердив вихід свого однопартійця.
 
Зазначимо, Сергій Паливода, крім того, що є депутатом міськради від БЮТ, ще очолює районну партійну організацію «Батьківщини» та громадську організацію афганців «Ветеран». До слова, він ще й сам ветеран війни в Афганістані.
 
Олександр Курченко розповів, що Паливода на останніх зборах обласної організації войнов-інтернаціоналістів наполегливо порекомендували вийти з партії для того, щоб продовжувати вирішувати проблеми “афганців” і не надавати політичного забарвлення роботі в цьому напрямку. У результаті він зробив вибір на користь суспільної роботи на благо ветеранів – “афганців”.
 
Разом з виходом з партії Сергій Паливода також перестав керувати районної партійної осередком «Батьківщини» в Корабельному районі міста Миколаєва. Так само депутат-БЮТівець Курченко зазначив, що партія не наполягатиме на тому, щоб він забрав свій депутатський мандат, хоч і обирався до міськради за списками БЮТ, так як, будучи депутатом, він допомагає вирішувати проблеми миколаївців, за яких незалежно від партійної приналежності він несе відповідальність.


Наприкінці минулого року політичну силу Юлії Тимошенко в Миколаєві покинули депутати міської ради Дмитро Прокоф’єв (генеральний директор альянсу підприємств «Юг-Інформ») та Андрій Бердник (директор ТОВ «Політекс»). В  березні   2011 року  заяву про вихід з партії написали так само депутати миколаївського міськради від ВО «Батьківщина» Андрій Чеканович та Юрій Мостовий.

Сайт Миколаївської міської ради на 01.02.2011 року.

“Список
депутатів міської ради VI скликання від фракції партії «Всеукраїнське об¢єднання «Батьківщина»,

1. Курченко Олександр Тимофійович

2. Мостовой Юрій Вікторович           (заява про вихід з партії «Батьківщина»,)     

3. Паливода Сергій Миколайович     (заява про вихід з партії «Батьківщина», жовтень 2011 року)

4. Чеканович Андрій Геннадійович  (заява про вихід з партії «Батьківщина»,3 березня 2011 р)”