Йолка, сер!

У КМДА почали святкувати (салатику “олів’є” вистачить?) новий рік майже за півтора місяці до оного, щоб тільки не дати українцям у День Свободи вийти на Майдан?

Повідомлення з офіційного сайту КМДА:

Безпека громадян під час проведення масових заходів – одне з основних завдань не лише правоохоронних органів, а й міської влади. Тому на час монтажу Головної новорічної ялинки країни частково перекрито Майдан Незалежності і обмежено проведення мирних акцій на центральній площі Києва.

Як повідомлялося раніше, цьогоріч новорічна ялинка буде штучною. Це новинка для міста, її монтаж, установка ілюмінації та прикрас вимагають більше часу. Роботи вже розпочалися.

Міська влада пропонує всім зацікавленим політичним і громадським організаціям подавати заявки на проведення заходів на тих територіях, де не виконуються і не заплановані роботи з підготовки до новорічних та різдвяних свят. Зокрема, на Європейській, Бессарабській, Контрактовій та інших площах Києва. Столична влада готова всіляко сприяти реалізації громадянських ініціатив.

Інформуємо, що заявки на проведення безстрокових акцій на Майдані Незалежності подала низка політичних сил та громадських організацій, зокрема, Комітет визволення політв’язнів, ВГО «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» та ВГО «Загальновоїнська спілка України». Керівництво міста запросило представників громадських організацій-заявників на нараду, на якій запропонувало обрати будь-які альтернативні місця для проведення відповідних заходів.

*****

“Майдан” своєю чергою пропонує київській владі перенести “йолку” зокрема, на Європейську, Бесарабську, Контратову та інші площі Києва. Або – до Межигір’я, де один чоловік йолки дуже любить.

А українці на День Свободи (як в усі інші дні) мають повне право прогулюватися на Майдані.

 

 

1 Commentaire

Les commentaires sont fermés.