Акція проти вбивства тварин “Stop it!!!”

25 січня 2012 р, 9:30, Київ, вул.Грушевського 12/2, Кабінет Міністрів України

ОБРАЩАЕМСЯ КО ВСЕМ, КОМУ НЕ БЕЗРАЗЛИЧНА СУДЬБА НЕВИННЫХ ЖИВОТНЫХ!!!!

В Украине под предлогом Евро-2012 массово уничтожают бездомных животных варварскими методами. Часто используют отраву, от которой гибнут и домашние любимцы.

Мы не можем больше молча наблюдать за нечеловеческой жестокостью украинских коммунальщиков и так называемых “догхантеров”, примеры которой шокировали весь мир.

Поэтому 25 января мы выйдем на акцию и потребуем от Кабинета министров Украины прекратить геноцид животных.

Наші вимоги:

1. Видати розпорядження КМУ про негайне припинення фізичного внищення тварин комунальними службами.

2. Змінити склад робочої групи при Мінистерстві екології щодо розроблення нормативно-правової бази для реалізації вимог Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та вивести з її складу осіб, які є представниками руху “зоореалістів”, що має на меті вбивство тварин, в тому числі – власника фірми “Крот”, яка виробляє засоби вбивства.

3. Забов”язати правоохоронні органи розслідувати діяльність догхантерів, що координують свої дії на сайті http://vreditelyam.net/ та покарати винних у винищенні тварин.

4. Змінити підхід до вирішення проблеми безпритульних тварин, використовуючи європейський досвід, а саме – забрати цю функцію від комунальних підприємств, які не зацікавлені в тому, щоб зменьшувати кількість безпритульних тварин гуманним шляхом, та передати її громадським організаціям із захисту тварин. Саме із ними міська влада має підписувати угоди на виконання певних робіт- відлов тварин, утримання їх у притулку, тощо.

Приходьте на акцію та приводьте своїх чотирилапих друзів. Вони хочуть жити й любити! Зупинимо вбивства живих істот, що мають таке ж право на життя, як і ми.

Подія у Фейсбуці – тут

http://www.lifenews.ru/news/79057

http://www.youtube.com/watch?v=g4RTvHGnnOI

http://www.youtube.com/watch?v=g6qgMlPGU9w

http://www.izvestia.com.ua/ru/news/22151

http://www.youtube.com/watch?v=10W5mPzy1U0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cA7VfdIlFnk&feature=related

3 Commentaires

  1. Народ , а во сколько кончяетса это мероприятие?)

  2. Підтримую Піченьку,тре зібратися і пиздити догхантеров.Акції фіг поможуть.

Les commentaires sont fermés.